+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Deň svätého Valentína

Mnohí z nás už plánujú, čím tú svoju lásku potešiť. Pre tých z vás, ktorí si to nechávajú na poslednú chvíľu, máme pár perfektných tipov, na nezabudnuteľný zážitok!

Aj vy si pamätáte, keď ako malé deti sme do schránok vkladali valentínky a adresovali ich našim tajným láskam? Plní očakávania sme v tento deň čakali, či aj my jednu dostaneme od toho nášho vyvoleného. Aká to len bola úprimná detská radosť, keď nám prišlo papierové srdiečko a na ňom rukou napísané „páčiš sa mi“.

Dnes už je to pre veľa ľudí obyčajný deň. Pre romantické duše však ďalšia príležitosť, ako ukázať tomu druhému, ako veľmi ste za neho vďačný.

Mnohí z nás už plánujú, čím tú svoju lásku potešiť. Ale pre tých z vás, ktorí si to nechávajú na poslednú chvíľu, máme pár perfektných tipov, na nezabudnuteľný zážitok!

-        Romantická večera v Košiciach v krásnom hoteli s možnosťou ubytovania a relaxačného wellness

-        Valentínsky pobyt na zámku Vígľaš skrýva v sebe veľké čaro na deň sv. Valentína

-        Romantický let balónom ponad Alpy alebo krásne zákutia Slovenska

-        Romantiku a wellness ponúkajú nie len Košice, ale i krásne kúpeľné prostredie Trenčianskych Teplíc, ktoré sa ukrývajú pod zážitkami Len ja a ty alebo Relaxačný pobyt v kúpeľnom prostredí.

-        Posedenie pri káve, chutná večera, nežné objatie a ty. Čo viac si priať? Už chýbajú len hviezdy  ? Romantika na hvezdárni pre pár môže byť tým pravým!

Pre tých, ktorí radi trávia čas v posteli, ale chceli by pre zmenu niečo iné, máme v ponuke množstvo romantických pobytov, ktoré odpútajú aspoň na chvíľu vaše myšlienky.

Nebojte sa nás osloviť s výberom toho správneho darčeku pre vašu polovičku! Budeme radi, ak vás inšpirujeme niečím špeciálnym, nezabudnuteľným ?

Vaša Adina

 

 

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu