+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Kurz pečenia francúzskych dezertov

Milí Adináci, aby sme mohli poskytnúť plnohodnotný zážitok a pomôcť vám pri výbere správneho darčeka, musíme sami na vlastnej koži ,,otestovať“ jednotlivé zážitkové aktivity. V nedeľu (13.04.2025) sme sa zúčastnili kurzu pečenia francúzskych dezertov, z ktorého vám priblížime naše dojmy a pocity.

Náplňou kurzu bolo naučiť sa základy francúzskych dezertov – od samotného výberu kvalitných surovín, cez správne pomôcky až po konkrétne techniky a postupy pečenia.

Spoločne s lektorkou sme si pripravili štyri druhy dezertov od úplného začiatku, bez použitia akýchkoľvek polotovarov – tartaletky, francúzske odpaľované cesto, mousse dezert a dezert Marroni.

Kurzu sa netreba báť, je určený aj pre úplných začiatočníkov, ktorí s podobnými dezertami nemajú žiadne skúsenosti.

My osobne sme si ho nesmierne užili, odniesli sme si z neho cenné rady a návody, ako vykúzliť oku lahodiaci a zároveň chutný dezert.

Tak čo, dostali ste aj vy chuť upiecť si krásne a chutné umelecké diela?

article-left-image
article-right-image
Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
18
Rokov na trhu