+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Veľká Noc

Veľkonočné radosti a jarné potešenia

Už k nám zavítal prvý jarný deň, ktorý sa často spája s novým začiatkom. Jar, čas Veľkej Noci, kedy príroda ožíva a naše srdcia sa napĺňajú radosťou, nádejou a smiechom. Príroda sa prebúdza a oblieka svoje zelené sako, kvety rozkvitajú a spev vtákov napĺňa svieži jarný vzduch. Ale o tom nie je len jar, je aj o Veľkej Noci, kedy sa stretávame s rodinou a s priateľmi, tešíme sa zo spoločných chvíľ a tvoríme si spoločne nezabudnuteľné zážitky. Nezabúdajte, že tie Vám nikto nezoberie.

Veľká Noc je ideálnou príležitosťou na kreatívne aktivity a vytvorenie si umeleckých diel. Verte, že s naším kurzom viazania sezónnych vencov Vám ho bude na dverách závidieť aj tá najviac zvedavá suseda. Zrelaxujte so svojimi priateľmi pri zdobení kraslíc, otvorte svoju myseľ kreativite a fantázií.

Premýšľate nad tým, kde sa len ukryť pred vodou a šibačmi? Máme pre Vás riešenie. Útekom na ranč sa dokonale skryjete pred šibačmi a verte, že si oddýchnete v nádhernom príjemnom prostredí, s výhľadmi na krásnu jarnú prírodu. Tak na čo čakáte? Pobaľte svoju tašku a šup na útek. A nebojte, my šibačom neprezradíme, kde ste! J

Nezáleží na tom, ako sa rozhodnete osláviť Veľkú Noc a jarný čas, dôležité je, že si vytvoríte nezabudnuteľné zážitky a strávite kvalitný čas s tými, na ktorých vám najviac záleží. Nech je táto jar plná radosti, lásky a nových začiatkov!

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu