+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Air Grill - Ako to celé prebiehalo?

V malebnej obci Častá sa konal už 13. ročník obľúbeného podujatia Air Grill, ktorý opäť prilákal stovky návštevníkov. Už od skorého rána sa začali schádzať rodiny s deťmi, priatelia a všetci milovníci lietadiel. Areál sa rýchlo zaplnil a atmosféra bola od začiatku nabitá očakávaním a radosťou.

Organizátori pripravili pestrý program, ktorý potešil malých aj veľkých. Pre deti bol pripravený skákací hrad, kde sa mohli vyblázniť a stánok s maľovaním na tvár, ktorý premenil ich tváre na pestrofarebné masky zvieratiek, motýľov či super hrdinov. Nechýbalo ani občerstvenie, ktoré ponúkalo široký výber chutných jedál a nápojov. Vône cigánskej, lahodného guľášu a čerstvo upečených koláčov sa niesli celým areálom.

 

Pre milovníkov adrenalínu bola pripravená možnosť vozenia sa na rogale a vrtuľníku. Tí odvážnejší využili túto jedinečnú príležitosť a užili si nezabudnuteľný výhľad na okolitú krajinu z vtáčej perspektívy. Okrem toho návštevníci mohli obdivovať ukážky modelov lietadiel a ich akrobatické kúsky. Predstavené boli modely lietadiel na benzínový a turbínový pohon rôznych veľkostí a rozpätia – od 0,5 metra do 3 metrov. Profesionáli z rôznych kútov Slovenska a zahraničia predviedli svoje majstrovstvo na oblohe.

 

Zavítala k nám aj pradávna história, kde nadšenci historických veteránov prišli predviesť svoje starostlivo udržiavané vozidlá, ktoré prilákali množstvo obdivovateľov. Elegantné línie a lesklé karosérie týchto nádherných strojov pútali pozornosť. Výstava veteránov dodala podujatiu špeciálny nádych nostalgie a elegancie.

 

Spestrením programu bola aj bohatá tombola, ktorej súčasťou boli aj zážitky od našej spoločnosti ADINA vaše zážitky, s.r.o. – pobyt v morskej soľnej jaskyni, ochutnávka vína v tme, úniková hra, plavba na motorovom člne, služby hodinového manžela a mnohé ďalšie ceny, ktoré čakali na svojho výhercu. Napätie a vzrušenie sa stupňovalo, keď boli postupne losované výherné lístky. Každý dúfal, že práve jeho číslo bude vylosované a odnesie si domov hodnotnú cenu.

 

Ľudia si užívali príjemné počasie, posedávali na dekách, rozprávali sa a spoločne pozorovali nádherné akrobatické kúsky na oblohe. Deti sa smiali a behali, dospelí sa zhovárali a užívali si spoločné chvíle. Atmosféra bola nesmierne priateľská a uvoľnená, čo pridávalo k celkovej pohode a radosti z podujatia.

 

Air Grill v Častej opäť ukázal, že je to udalosť, na ktorú sa tešia celé rodiny a ktorá prináša radosť, zábavu a nezabudnuteľné zážitky pre všetkých.

 

Príďte zažiť túto neopakovateľnú akciu s nami opäť o rok! Už teraz sa na vás tešíme! :)

article-left-image
article-right-image
Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu