+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Mikuláš

Už každý pocítil chladný vánok zimného obdobia, kedy pociťujeme zimu až na špičkách prstov a zápasíme so zimným vetríkom, ktorý svoje víťazstvo radostne hlása vyštípanými červenými líčkami na našej tvári. Nastala zima, chlad a mráz, ktoré sa predbiehajú za oblokmi teplej chalupy, a zároveň teplo, láska a hrejivosť v ľudských srdciach.

Každý sa už pomaly teší na Vianoce a užíva si posledné dni roku, a preto k ešte väčšej radosti prispieva Mikuláš, ktorý poteší každého aspoň malou drobnosťou. Aj keď už nie sme deti a neveríme na rozprávky, každého poteší aspoň sladký kúsok potešenia v čižme. Ak presne neviete, ktorú maškrtu majú vaši blízki radi, alebo naopak sú práveže veľkými maškrtníkmi, ktorí by zjedli všetku čokoládu na svete, doprajte im poriadnu dávku čokolády, a to priamo na ochutnávke v Bratislave.

Ak túžite po tom, aby vaše deti neboli maškrtné a radšej by ste im dopriali zážitkový darček, ktorý ich poteší, rozosmeje a zabaví, pozornosť by ste mali upriamiť na kúzelnícke predstavenie pre deti. Určite tým potešíte nielen svoje dieťa, ale aj ulahodíte dieťaťu, ktoré sa skrýva vo vás.

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu