+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Naprieč Slovenskom

Slovensko je plné rôznych krásnych zákutí. Pri spoznávaní a objavovaní našich krásnych miest sa nemusíte obmedzovať. Chcete vidieť krásy a zaujímavosti Slovenska? Objavte prekvapivé a zaujímavé miesta na Slovensku. Vaše dobrodružstvo práve začína. Ak milujete hory a kopce, Slovensko si zamilujete! Nemusíte sa báť, ak nie ste vášnivým turistom. Slovensko je nesmierne plné nádherných kultúrnych pamiatok. Tu si nájde každý to svoje. ?

 

Začneme na východnom Slovensku.

Ak si milovníkom turistiky aj v zimnom období, určite treba zobrať batoh na plecia a vyraziť na Predné Solisko. Výstup na Predné Solisko je možný celoročne. Pre menej zdatných je dostupná lanovka, ktorá Vás odvezie až na chatu pod Soliskom a môžete pokračovať ďalej na výstup.

Určite v Tatrách navštívte aj Tatranský ľadový dóm, ktorý zaujme aj najmenších. Táto zaujímavá atrakcia roky láka turistov. Určite sa oplatí vidieť vytesané svetoznáme stavby z ľadu.

Ak je turistika a aktívny pohyb to práve pre nás určite vás zaujme Via ferrata s horským sprievodcom.

O aktívny oddych a zábavu s deťmi sa postará bobová dráha Košice - Kavečany. Táto športová atrakcia je určená pre veľkých i malých. Deň môžete zakončiť príjemnou prechádzkou v najväčšej ZOO na Slovensku, ktorá sa nachádza kúsok od bobovej dráhy.

Medzi najkrajšie pamiatky Košického kraja patrí Prírodný park v Betliari. Tento park je najväčším historickým prírodno-krajinárskym parkom na Slovensku. V parku uvidíte nie len vzácne druhy stromov, vodné plochy, ale taktiež rôzne chodníky a historické stavby. V parku sa nachádza nádherný kaštieľ v barokovom štýle.

Ak hľadáte ubytovanie v meste Košice máme pre Vás skvelý tip! Na našej stránke vám ponúkame ubytovanie v objatí malebnej prírody v najstaršom historickom hoteli v Košiciach.

Naše objavovanie pokračuje na stredné Slovensko.

Ak ste túžili niekedy navštíviť sochu Ježiša Krista v Rio de Janeiro tak nezúfajte! Rovnaká scenéria ťa čaká aj u nás. Nezažijete výhľad na Rio de Janeiro, ale vieme vám zaručiť, že tu budete mať výhľad na nádhernú Oravskú krajinu. Túto sochu navštívite v obci Klin.

Na strednom Slovensku uvidíte šikmú vežu ako v talianskom mestečku Pise. Možno nie je tak šikmá ako v Pise, ale ponúka ti jedinečný výhľad na metropolu stredného Slovenska - Banskú Bystricu. Ak si detailista a zvedavec, táto hodinová veža ti ponúka ďalekohľad, ktorý ti poskytne detailnejší pohľad na Banskú Bystricu.

Túžiš po romantike ako v Benátkach? Skalica ti ponúka plavbu po Baťovom kanáli. Kanál vedie cez Česko ale čiastočne i cez Slovensko. Tvoja plavebná trasa je cez kanálové úseky po rieke Morava a Radějovke.

Tento romantický zážitok si môžete rezervovať práve u nás!

Ste milovníkom hradov a túžite za jeden deň navštíviť a vidieť všetky hrady? Atrakcia miniatúr v Podolí ponúka túto možnosť. Unikátna expozícia pod holým nebom, v ktorej sa nachádza viac ako 80 modelov zámkov, hradov, kostolíkov, chát, rozhľadní a rodných domov významných osobností.

A ak sme vás stále neinšpirovali, na našej stránke nájdete viac ako 800 ďalších tipov na zážitky pre každého.

Tím Adina vaše zážitky

 

 

 

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu