+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Senzibilná poviedka do chladných dní

Ponúkame vám krátku hrejivú poviedku, ktorá je možno práve to, čo do týchto mrazivých dní potrebujete! :)

Za oknami sa dvíha hmla, kvapky dažďa stekajú po oknách, čelné okná áut chytá námraza. Beriete do rúk šálku teplého kakaa so škoricou, zakrúcate sa do deky a pozorujete, ako pomaly zapadá slnko. Lúče sa striedajú s mrakmi, akoby súťažili, kto má väčšiu silu. Jemne sa nakláňate a zapaľujete sviečku, ktorá sa pýši v sklenenom svietniku na stole. Plamienok tancuje a vy ho pozorujete. Plnými dúškami si vychutnávate príjemnú chuť, ktorú máte v ústach. Váš nos je omámený vôňou teplej škorice, ktorú je cítiť v celej miestnosti. V rukách zvierate šálku a myšlienkami zablúdite do čias, kedy ste boli ešte dieťa a trávili ste takéto chladné večery doma v kruhu rodiny. Spomienky sú to krásne, jemné a na duši hladiace. Spomínate si na ich úsmevy či smiech, ktorý sa vo večerných hodinách znášal za vašimi oknami. Zatvoríte oči a usmievate sa. Je na čase, aby ste sa im ozvali, počuli ich hlas. Hlavou sa vám ženú aj otázky, čím ich tento rok potešíte.

„Kozmetika? Drogéria? Oblečenie? Či kuchynská sada hrncov? Nie. To nie je ono. Nie je to tak osobné.“

Zamýšľate sa a beriete do rúk svoj laptop. Klikáte na už známu doménu www.adina.sk. Ste nadšená! Toľko výborných ponúk na mieru pre vašich rodičov i kamarátov!

„Maminka, tá sa určite poteší relaxu v krásnom prostredí Smoleníc či zrelaxovaniu v spojení s masážou. A čo otecko? Vyberiem mu jazdu na super športiaku, alebo ho pošlem bagrovať?“

Pousmiali ste sa.

„Let balónom v každom zanechá príjemné spomienky. A kamarátku môžem poslať na romantickú večeru pri 101 sviečkach s jej priateľom! A potom by už len nasadli na koč a odviezli sa...“

Nápadov máte stále viac a viac, a pri pohľade na tú širokú ponuku sa stále vynárajú. Zdobia ju i krásne mäkké ponožky, ktoré určite nemôžu chýbať pod stromčekom.

Prešiel nejaký čas a vy spokojne zatvárate laptop. Hreje vás pocit, že tento rok ste opäť prišli s originálnym darčekom, a to dokonca z pohodlia svojho domova. Odkladáte šálku na stôl, zachumláte sa ešte viac do tepla deky a pomaly zatvárate oči.

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu