+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Valentín plný zážitkov

Milí Adináci, na začiatok by sme Vám všetkým zaželali úspešný štart do nového roka 2023. Starý rok ubehol ako voda a na dvere pomaličky klope sviatok zamilovaných – sv. Valentín. 14. februára sa každoročne snažíme urobiť radosť tým, ktorých najviac ľúbime. Pre tých, ktorých už omrzeli ruže či čokoláda a stále váhajú nad správnym darčekom, sme si pripravili zopár tipov.

Ak chcete, aby sa Vaša vyvolená cítila ako princezná, odporúčame previesť sa s ňou v koči ťahanom koňmi, ktorý je zárukou romantiky.

Rozhodne nič nepokazíte ani romantickým pobytom, kde by sme vyzdvihli romantickú noc na Smolenickom zámku spolu s masážou alebo romantický víkend v Košiciach.

Ak však plánujete, aby tohtoročný sviatok zamilovaných bol o niečo výnimočnejší a plánujete svoju polovičku požiadať o ruku, urobte tak na zámku Vígľaš v romantickom prostredí a prežite neopakovateľné zásnuby na zámku. Pre väčších romantikov, ktorí by zniesli aj modré z neba, odporúčame zásnuby v balóne, ktorým sa nič nevyrovná.

Navyše, k tomuto krásnemu sviatku sme sa rozhodli odmeniť jedného z Vás. Prvá objednávka v hodnote nad 60 €, obsahujúca niektorý z vyššie uvedených zážitkov, bude odmenená luxusnou darčekovou krabičkou v hodnote 5,99 €.

Prajeme Vám krásny sviatok sv. Valentína plný lásky!

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu