+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Vianočné zážitky

Už prichádza šum vianočného obdobia. Farebné lístia vystriedajú prvé vločky, mestá sa zaplnia tisíckami vianočných svetielok a melódií vianočných kolied. S vianočným obdobím často pribúda aj stres spojený s nedostatkom nápadov na vianočné darčeky pre svojich najbližších. Často si lámete hlavu nad tým, čo komu podarovať aby ho darček potešil. Avšak, skúšali ste darovať zážitok? Ak ste si odpovedali na túto otázku, že nie, neskúšali, je čas to zmeniť! Darujte svojim blízkym nezabudnuteľný vianočný darček v podobe zážitku.

 

Páči sa Vám tento nápad ale neviete zrovna aký zážitok darovať. Nebojte, my Vám poradíme.

Máte vo svojom okolí milovníka psíkov, potešte ho, darujte mu nezabudnuteľnú jazdu psím záprahom. Len si to predstavte, ako sa Váš priateľ vezie na saniach ťahanými nádhernými haskáčmi cez zasneženú krajinu. Nádhera!

Myslíme aj na milovníkov adrenalínu a pocitu nebezpečenstva. Môžete pokúsiť aj adrenalínovejšiu jazdu, kde sa stanete šoférom snežného skútra. Verte, že zažijete adrenalín v krvi, ktorý Vás aj pri mrazivom počasí dokáže zohriať.

Stále si vravíte, že to nie je to pravé, čo hľadáte a radšej by ste niekomu dopriali relax a oddych plný leňošenia v posteli s teplými vianočnými ponožkami, chutným čajom a s výhľadom na zasneženú zjazdovku. Určite, už len pri pozeraní na zjazdovku by sa Vám zachcelo lyžovať a trošku si do leňošenia dopriali aktívny relax na super zjazdovke, kde si parádne zalyžujete. Hmmm... Výhľad cez okno na zasneženú krajinu je určite čarovný ale ešte čarovnejšie by bolo letieť balónom a z výšky sa dívať na to biele čaro, ktoré tu zanechala naša pani zima.

Neváhajte, Vianoce sú tu každým dňom bližšie a bližšie, obdarujte svojich blízkych zážitkom, na ktorý nikdy nezabudnú.

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu